Service Hotline
+86-769-83307931
Coneixement del sector

Categoria de producte

Informatitzat acoltxat màquina reparació i manteniment consells

Informatitzat acoltxat màquina amb la prolongació del temps d'ús, sovint propens a diversos problemes. Per tant, ens ha de prestar atenció al manteniment raonable de informatitzat acoltxat màquina, mantenint un bon ambient de treball.

Informatitzat acoltxat màquina entorn de treball, incloent l'entorn físic i elèctric de dues maneres. El primer es refereix a la temperatura ambient, humitat, contaminació per pols i vibracions, impacte; Aquest últim es refereix a l'electricitat estàtica i soroll de línia de poder interferència de RF. Si els factors ambientals són ignorats, pot provocar el sistema funcioni de manera irregular.

1, informatitzat Capitonats màquina entorn temperatura i humitat: requeriments informàtics per temperatura i humitat no és alta, sempre que els usuaris sento entorn confortable, condicionades per a ordinadors.

La temperatura és massa baixa, hi pot haver que algunes parts no estan treballant pròpiament, això no és un ordinador fracàs temperatura massa alta, ordinador refredament mal funcionament de components de dificultats per sobreescalfament;

Humitat relativa varia, per la seva ubicació, aire sec també pot causar acumulació d'electricitat estàtica, danys als circuits integrats, dolents per tant humà i màquina. L'aire molt humit, farà xips informàtics dins l'oxidació causada per la corrosió, ocasionant mal contacte o curtcircuit.

2, ventilació: l'ordinador té determinats requisits per a la ventilació, ordinador millor bona ventilació i Shun a la pica de calor.

3, dustproof: motor sala entorn és el principal factor per garantir el treball màquines correctament, ha d'haver alguns equips de pols com neteja d'equips, sabatilles i tapa tapa.


Investigació
Send
Contacti amb nosaltres
Adreça: Xialingbei zona Industrial, Liaobu Town, ciutat de Dongguan, Guangdong, Xina
Telèfon: +86-769-83307931
Enviar per fax: 86-769-83238630
Correu electrònic: hc@machine-quilting.com