Service Hotline
+86-769-83307931
Coneixement del sector

Categoria de producte

Informatitzat acoltxat màquina cosir paràmetres per control d'ordinador

Aquest és el procés de cosir de cosir encoixinar paràmetres (cosir velocitat, pes de línia, la tensió de línia, etc) són controlades per ordinador.

Acoltxat màquina pistes en línia durant la formació de la necessitat d'ordinador controlar els paràmetres de velocitat de cosir. Capitonats velocitat màquina segons cosir cal fer adaptacions constants.

Acoltxat màquina pistes en línia durant la formació per capacitat de fil de bobina de Pany punt la mida de l'impacte de la línia de fons, per controlar la quantitat de fil de bobina quant franquícia, garanteix aturar cosir de cosir sense perdre la línia de fons per última vegada, afecten la qualitat de cosir. Per tant, el fil canilla acoltxat màquina necessita en temps real control sobre els paràmetres d'assignació de pes, alarma, tancar per la bobina. Capitonats màquina pistes en línia durant la formació, per tal de satisfer les necessitats d'alimentació de diferents materials, en el curs d'alimentació diferencial, cal cosir en diferents segments tenen diferent diferencial alimentar quantitat de control real. Com un procés vestit de màniga, demanar l'adopció de controls d'ordinador per a cosir cosir diferents per al control de la quantitat diferent de menjar diferencial per tal de garantir l'estabilitat de la tecnologia de màniga de la demanda. Aquestes són Capitonats paràmetres de cosir de cosir en el procés de realització del control de l'ordinador, paràmetre és un mitjà de millora de la qualitat dels productes de cosir.

Capitonats espina màquina mentre treballava i triar la línia i connectar la línia agències gradualment estan adonant de control d'ordinador, en el dispositiu està configurat 2 impulsada per màquina, espina encoixinar mecanisme, l'alimentació i triar la part mecànica de línia per a un motor impulsat, ganxo màquina de línia per a una altra empenta. Branquials mecanisme i mecanisme d'adopció després dels bucles, assegureu-vos que la línia de meta de maquinària de cable anells, recollint mecanisme fil per trasllat a la seva línia de pressa i ganxo bucles d'agències de línia i assegurava el fons suau del material rebut. Aquestes dues institucions estan dominades per 2 diferents coordinació motora de la implementació de gestió sincrònic.


Investigació
Send
Contacti amb nosaltres
Adreça: Xialingbei zona Industrial, Liaobu Town, ciutat de Dongguan, Guangdong, Xina
Telèfon: +86-769-83307931
Enviar per fax: 86-769-83238630
Correu electrònic: hc@machine-quilting.com