Service Hotline
+86-769-83307931
Coneixement del sector

Categoria de producte

Problema de accident de màquina d'encoixinar computat com arreglar

1, comprovar acuradament les cintes han informatitzat acoltxat màquina solt de destinataris, si hi ha una pregunta hauria d'ajustar de manera oportuna.

2, comprovació al informatitzat acoltxat màquina embragatge de motor cap fricció placa desgast no és greu, comprovació embragatge acció és normal, el viatge d'embragatge no són dins del rang normal, ajustar quan reemplaçant restaurar molles i ajust de viatge de placa de fricció d'embragatge.

3, examinat informatitzat acoltxat màquina hi ha pols i mort. Treure la cinta, girar la roda cronometratge superior i inferior, comprovar que si el cap i la part inferior part giratòria diapositiva respectivament, no hi ha cap punts morts. Màquina ha de ser mort, acuradament identificar el lloc de morts i llavors ser exclòs. Centrar la comprovació movent peces per deformació, cargols per a Maj solt o exercici i hi ha brutícia, cossos estranys i l'escassetat d'oli causen retards de moviment. Quan una deformació de substitució de peces, reajustar posició en peces soltes i estrangers objectes hauria de ser rellevat pel rentat i llavors lubricar. Especial atenció al comprovar que la tela de pinça de ferrocarril de cremallera de ganxo de deixalles i altres deixalles.


Investigació
Send
Contacti amb nosaltres
Adreça: Xialingbei zona Industrial, Liaobu Town, ciutat de Dongguan, Guangdong, Xina
Telèfon: +86-769-83307931
Enviar per fax: 86-769-83238630
Correu electrònic: hc@machine-quilting.com