Service Hotline
+86-769-83307931
Coneixement del sector

Categoria de producte

Automatització flexible i equips per al tractament

Com el producte es torna cada vegada més diversificat, més ràpid, substitució escurçament del cicle de vida del producte, moltes varietats de producció massiva (sobretot petits) ja està principals patrons de producció de fabricació. Per tant, el tractament automatitzat equipament flexible pujada. Flexible varietat d'objectes flexibles es manifesta en, que pot ser fàcilment en un interval determinat de la tramitació d'un reemplaçament de peces per una altra part de la funció de processament. Tractament automatitzat flexible és controlat per la programació de software/la màquina-eina per a la tramitació, substituïts per altres parts, simplement canviant la programació/programari pertinent i una petita giga (a vegades ni tan sols necessitat de substituir els accessoris). Generalment no necessiten per maquinària, equips d'ajust manual, es pot aconseguir en una altra part de la tramitació, per a la producció en massa, o ambdós canviar la producció de part múltiple, que escurçarà considerablement la producció multiproducte equips adaptacions i temps de preparació de producció.

Al tractament automatitzat de la producció de lots petits i mitjanes, amb algunes de les següents funcions.

(1) automàticament transformar la funció de processament, equips de tractament automatitzat, que podeu configurar una o un grup d'ordinadors, o controlador programable per al sistema de control i gestió de producció, el sistema pot ser equipat amb diferents productes segons les seves necessitats, convenientment i ràpidament la funció d'automatic canviar de programa de treball d'equip, reduir el temps d'adaptació de càrrega de sistema.

(2) la funció de la tramitació de múltiples productes o parts, posar la peça durant el sistema mecanitzat i acompanyant de pinça de sistema de transport, així com el sistema de processament automàtic ha versatilitat considerable i un alt grau d'automatització, que tot el sistema en la tecnologia de grup automàticament basat en el producte o grups de les funcions de processament de parts múltiples.


Investigació
Send
Contacti amb nosaltres
Adreça: Xialingbei zona Industrial, Liaobu Town, ciutat de Dongguan, Guangdong, Xina
Telèfon: +86-769-83307931
Enviar per fax: 86-769-83238630
Correu electrònic: hc@machine-quilting.com