Service Hotline
+86-769-83307931
Coneixement del sector

Categoria de producte

Com provar informatitzat acoltxat màquina rendiment

1: acoltxat màquina ha de tenir un rendiment net, repetidament emprovar-se quan els usuaris adquirir Capitonats màquina, determinar la màquina d'encoixinat a la feina no es produeix quan la contaminació de tela.

2: acoltxat màquina fàbrica té servei postvenda perfecte.

3: fabricant normal de acoltxat màquina en el disseny inicial i desenvolupament ha de tenir en compte quan seu escalabilitat.

4: baix nivell de soroll, baixa vibració: informatitzat acoltxat màquina és de xassís de l'estructura a cadascuna de les parts, optimització i disseny per a tot, així quan sobre una base diària no hauria de ser massa soroll i vibracions.

5: fabricant de regular acoltxat màquina tindrà certificats i altres informes de qualitat, com ara el certificat CE.

6: Quan escollint un acoltxat màquina pot considerar no només d'encoixinar velocitat, és ara la clau és considerar l'estabilitat del seu treball encoixinats, Capitonats productes en el procés de producció, tenint en compte l'assequibilitat del teixit i cosit, així com l'estabilitat fi d'aconseguir treball eficient.

7: bon encoixinat hauria de ser un alt grau d'automatització, depuració quan vostè compra ha de ser acuradament depuració comprova la seva automatització i flexibilitat, màquina de cosir bon conjunt automàticament pot completar el treball.


Investigació
Send
Contacti amb nosaltres
Adreça: Xialingbei zona Industrial, Liaobu Town, ciutat de Dongguan, Guangdong, Xina
Telèfon: +86-769-83307931
Enviar per fax: 86-769-83238630
Correu electrònic: hc@machine-quilting.com