Service Hotline
+86-769-83307931
Coneixement del sector

Categoria de producte

Alguns coneixements sobre informatitzat acoltxat màquina

Informatitzat acoltxat màquina s'utilitza per matalàs de cosir, cobreix matalassos, edredons i altres patrons lineals en maquinària tèxtil. És similar a principis de màquines de cosir, (màquina de cosir moviment tèxtil de la papereria de la màquina. Capitonats exercicis màquina: tèxtils de moviment de la màquina estàtica).

Capitonats màquina interpretat literalment ser Capitonats màquines, dir "encoixinat". Explicacions donades pel CI, encoixinat és amb agulla llarga cosir laminat tèxtil teixits, d'altra banda fixes. Originalment és encoixinada a mà. Després de la invenció de la màquina de cosir, la gent va començar a estudiar la màquina d'encoixinat. Al voltant de 1991, Xina va presentar la primera acoltxat màquina. Va ser en aquell moment, la Xina va començar a tenir la seva pròpia cobrellit. Però aleshores, gent sabia poc sobre vànova, així s'exporta a més de la manta.

L'aparició de la màquina informàtica encoixinats:

Sota la contínua recerca, els esforços dels investigadors, finalment desenvolupa un ordinador controlat "acoltxat màquina". Es va resoldre el naixement de Capitonats problemes insuperables. Informatitzat acoltxat màquina comparat amb la tradicional mecànica màquina de cosir, trencava la corbata mitja una funció coordenada de patrons simples. Sistemes informàtics precisió sota el control de Capitonats funció perfectament el sistema de coordenades tot desenvolupat per una varietat de patrons complexos, producció velocitat, prestacions mecàniques, la contaminació acústica i altres indicadors, els mecànics màquines del passat no va poder igualar.


Investigació
Send
Contacti amb nosaltres
Adreça: Xialingbei zona Industrial, Liaobu Town, ciutat de Dongguan, Guangdong, Xina
Telèfon: +86-769-83307931
Enviar per fax: 86-769-83238630
Correu electrònic: hc@machine-quilting.com