Service Hotline
+86-769-83307931
Notícies
Casa > Notícies > Contingut

Categoria de producte

Un simulacre de seguretat contra incendis

Hengchang Machinery va organitzar un simulacre de seguretat contra incendis, que va ser entrenat pel capità del guàrdia de seguretat el 27 de febrer de 2018. Aquesta activitat va permetre als empleats millorar la seva consciència en matèria de seguretat contra incendis i enfortir la seva consciència sobre l'autoajuda i l'ajuda mútua durant els accidents de foc .


El gerent Mr.Liang va prestar molta atenció a aquest simulacre i li va donar gran atenció, suport i ajuda des de totes les etapes d'aquesta pràctica des de la planificació, la preparació, l'organització i la implementació fins a la formació formal.


El senyor Liang va experimentar personalment un simulacre contra incendis


El personal que va participar en el simulacre va experimentar personalment com utilitzar els extintors d'incendis correctament per apagar el foc.


Finalment, el gerent liang va fer un comentari general sobre aquest simulacre i va afirmar plenament els resultats del simulacre. Va elogiar el personal pel compliment i la ràpida intervenció i els va instar a augmentar la seva consciència en matèria de seguretat.


Un parell de: No

Següent: No

Investigació
Send
Contacti amb nosaltres
Adreça: Xialingbei zona Industrial, Liaobu Town, ciutat de Dongguan, Guangdong, Xina
Telèfon: +86-769-83307931
Enviar per fax: 86-769-83238630
Correu electrònic: hc@machine-quilting.com