Service Hotline
+86-769-83307931
Notícies
Casa > Notícies > Contingut

Categoria de producte

Xina Mobile informatitzat Capitonats màquina liderant la tendència del món

Avui, Xina Capitonats mercat màquina començava de feble a maquinària de la indústria forta, la llum era no solament indústria i intens, però també l'inici de l'estructura industrial, en termes d'ocupació, les exportacions, sortida ocupen una gran proporció. Mòbil informatitzat acoltxat màquina a la llum de maquinària industrial té representació fort en la indústria d'encoixinar augment del món, Xina suposarà la tendència del món. Altres empreses nacionals màquina de cosir, petits, basat en la experiència passada i extreure lliçons de, mercat de la Xina perquè mòbil informatitzat acoltxat màquina en la indústria al voltant del món vindrà del feble al fort.

Desenvolupament mòbil informatitzat acoltxat màquina indústria Xina majoritàriament són petites i solta, en la proporció de cinc els millors de la indústria, no és 25%, el 2014, la mida de tota màquina mercat domèstic encoixinar informàtica mòbil a 50 milions de iuans, en la indústria d'encoixinar necessiten ser consolidat i millorada.

Ingressos d'indústria de roba està en constant a l'alça, la indústria com conjunt ha estat millorant constantment. Mòbil domèstic informatitzat tendències de la indústria acoltxat màquina: empreses líders constantment estan ampliant, s'ha augmentat la concentració de mercat. Industria de maquines encoixinar informàtica mòbil està canviant lentament a l'oest, va portar una gran quantitat d'inversió. Control electrònica plena de l'eficiència mòbil informatitzat acoltxat màquina continua millorant, però també va conduir a una major demanda.

Mòbil informatitzat acoltxat màquina en la indústria domèstica al desenvolupament de rellevants llistat empreses empreses anònima àmpliament variats i estandarditzats compromesos amb el desenvolupament del negoci mecanitzat de precisió. Mentre desenvolupin tot acoltxat informàtica mòbil industria de maquines, es empenta, va créixer la indústria de peces de vestir.


Investigació
Send
Contacti amb nosaltres
Adreça: Xialingbei zona Industrial, Liaobu Town, ciutat de Dongguan, Guangdong, Xina
Telèfon: +86-769-83307931
Enviar per fax: 86-769-83238630
Correu electrònic: hc@machine-quilting.com