Service Hotline
+86-769-83307931
Notícies
Casa > Notícies > Contingut

Categoria de producte

Desenvolupament tendència d'equipament de maquinària tèxtil

Maquinària tèxtil Fundació en els darrers anys, actius a la ciutat tèxtil internacional de pedra apilades al voltant dels fabricants de maquinària tèxtil es concentren al polígon industrial, haimen, 10 o així, maquinària Nantong Tong és dins i fora de la província famós multi-agulla acoltxat màquina producció i distribució negoci. Rudong, regió administrativa especial, hi ha alguns encoixinar empreses de fabricació. Situat a l'illa gran carretera casa fabricants de maquinària tèxtil, una entrevista amb els periodistes, seves paraules pot ser un unilateral, però també alguns de la condició de mercat tèxtil de la llar reflecteix.

A causa de la indústria nacional l'impacte climàtic en tecnologia de la producció, similar a la qualitat del producte maquinària tèxtil, velocitat d'innovació tecnològica, eines de vendes i individuals, moltes són les vendes passives, porta normalment és el comprador ordres o compra. Compradors comprar la marca més valuosa. Si es tracta de clients nous o vells, tant tenen lleialtat de marca d'alta, una vegada convençut d'una marca, es comprometen a comprar.

En el context de millora industrial, producte estructura ajust i equips de renovació és una elecció inevitable per a empreses de tèxtil; molts augments de cost d'altra banda, està obligant a empreses triar productes eficient d'energia. Per tant, millorar el contingut tecnològic de productes i la productivitat és el desenvolupament de la indústria de maquinària tèxtil fonamental i tendències.


Investigació
Send
Contacti amb nosaltres
Adreça: Xialingbei zona Industrial, Liaobu Town, ciutat de Dongguan, Guangdong, Xina
Telèfon: +86-769-83307931
Enviar per fax: 86-769-83238630
Correu electrònic: hc@machine-quilting.com