Service Hotline
+86-769-83307931
Notícies
Casa > Notícies > Contingut

Categoria de producte

França maquinària tèxtil dirigit al mercat indi

Indústria de França maquinària tèxtil per atendre l'expansió del mercat europeu, la facturació anual de 1,3 mil milions de dòlars. No obstant això, arran de la crisi econòmica, com la Xina, Índia i Turquia i altres països emergents convertit en mercat de maquinària d'una plaça de pàrquing.

Fabricants de maquinària de tèxtil de França va fer una contribució històrica al desenvolupament de la indústria tèxtil, al cotó filat indústria, tort i textura filats indústria màquines, jacquard i màquines Dobby, màquina d'escena de calor, subministrament de teles no teixides per nous sectors de la transformació de la indústria tèxtil i el reciclatge de matèries tèxtils. Indústria de maquinària de tèxtil de França pel que fa a exportació és sisè del món.

França tèxtil maquinària fabricants Association (UCMTF) President bulunuo·amulina va dir: "per un llarg període de temps, hem col. lapse del mercat de roba i tèxtil del país. Recentment, el mercat europeu també passava. Aquests mercats s'han convertit a Xina i Índia i altres països. Malgrat la manca de recents de la Xina de vigor, però es veu millor. I incentius d'inversió local del govern, mercat de l'Índia s'ha convertit en molt activa. "Com les vendes recuperat al nivell abans de la crisi econòmica, indústria de la maquinària tèxtil de França sembla prometedor.


Investigació
Send
Contacti amb nosaltres
Adreça: Xialingbei zona Industrial, Liaobu Town, ciutat de Dongguan, Guangdong, Xina
Telèfon: +86-769-83307931
Enviar per fax: 86-769-83238630
Correu electrònic: hc@machine-quilting.com