Service Hotline
+86-769-83307931
Notícies
Casa > Notícies > Contingut

Categoria de producte

Capitonats oportunitats de negoci

Xina és la producció tèxtil del món més atractius encoixinada i mercat de consum, té alguns del món més poderosos Capitonats oportunitats tèxtil.

Xina establir mitjà- i estratègies a llarg termini per millorar el nivell de l'economia oberta, crear noves oportunitats per a la millora industrial del sector tèxtil

Ja que la Xina es va unir a l'OMC, amb cobertura internacional de regional o bilateral de lliure comerç és l'expansió i comerç divises excedents i grans reserves de la Xina, que són propicis per a la indústria tèxtil de la Xina d'ampliar la introducció d'equips internacionals avançats, avançada tecnologia, talent excepcional, atraure noves empreses de fabricació avançades i institucions de recerca i desenvolupament, per accelerar la indústria per millorar la capacitat d'innovació industrial és de gran importància. 6 anys del nou segle, equips de Xina tèxtil indústria manufacturera ha fet progressos significatius i avanç, inclosos els estrangers i Hong Kong, Macau i la capital ha van representar 38.05%, vendes 31.34%, valor de lliurament del 64,3% d'exportació. Avançada d'empreses de fabricació estrangers a la Xina va portar a la fàbrica progrés i progrés de l'OEM intern, adonar-se la situació de guanyar-guanyar.


A més, a causa de globalització, internacionalització del mercat de la Xina, el mercat xinès és el mercat més atractives del món, gairebé tots els grans noms del món són a la Xina. Mentrestant, el mercat nacional és la indústria més gran de la indústria tèxtil de la Xina, empreses de 2000 sobre la proporció de mida designat de vendes nacionals de producció és un 67%, ara en un 77%.


Investigació
Send
Contacti amb nosaltres
Adreça: Xialingbei zona Industrial, Liaobu Town, ciutat de Dongguan, Guangdong, Xina
Telèfon: +86-769-83307931
Enviar per fax: 86-769-83238630
Correu electrònic: hc@machine-quilting.com