Service Hotline
+86-769-83307931
Notícies
Casa > Notícies > Contingut

Categoria de producte

Franja desenvolupament sostenible de la indústria de maquinària a la Xina

Franja tall màquina indústria a Xina després dels efectes de factors negatius a casa i a l'estranger, empreses i associacions treballen activament sortir de la situació i buscar de nou desenvolupament i buscar un desenvolupament sostenible.

Tira tall màquina indústria sostenible a la Xina, necessitat, fora dels boscos: enfortir la gestió, reduir costos i millorar la qualitat global i l'eficiència d'operacions; Presta molta atenció a la qualitat del producte, vigorosament implementar la "estratègia de qualitat"; millorar la capacitat d'innovació independents, desenvolupar productes amb drets de propietat intel·lectual independents i tecnologies bàsiques millorar la regulació del mercat i la capacitat d'operar, basat en el mercat nacional i internacional.

Aquest mètode està pensat per a una empresa sola, era de dins l'empresa, per despullar la indústria de la maquinària en conjunt, la indústria també ha de ser un entorn competitiu racional, bo, hi ha un bon ordre de mercat. En el desenvolupament sostenible de clúster industrial també juga un paper molt important. Desenvolupament de clústers industrials, vostè pot obtenir els avantatges següents: redueix el llindar de "continuar", estimular l'emprenedoria i a elevar el nivell d'integració efectiva tecnologia i innovació de recursos, la disponibilitat d'avantatges de menor cost, realçament d'efecte marca regional, millorar la competitivitat de la indústria en el seu conjunt. Tira en la indústria de maquinària en el procés de desenvolupament sostenible, dificultats i sempre hi ha alguns factors desfavorables, com ara, en la transformació i millora de la indústria a la carretera, també ple d'oportunitats i reptes, però estem segurs que el negoci sostenible com creixerà l'estalvi, serem capaços de sortir del problema.


Investigació
Send
Contacti amb nosaltres
Adreça: Xialingbei zona Industrial, Liaobu Town, ciutat de Dongguan, Guangdong, Xina
Telèfon: +86-769-83307931
Enviar per fax: 86-769-83238630
Correu electrònic: hc@machine-quilting.com